Partners & Team

Het team van Accuraad biedt een professionele service die steunt op traditie, ervaring en jeugdig dynamisme. Een accurate mix die de meest optimale financiële werking van uw onderneming garandeert.

 

Roger Janssens

Accountancy stroomt Roger in het bloed. Zijn carrière begon in 1977 bij Groenweghe Accountants. Hij heeft in zijn professionele carrière, naast zijn adviseringen in accountancy en fiscaliteit ook veel managementervaring opgedaan. Als adviseur, vertrouwenspersoon en coach van diverse KMO-bedrijfsleiders is hij de uitgelezen persoon om samen met mede-vennoot Tania de activiteiten van Accuraad en de adviesverlening aan de klant te optimaliseren.

Tania Driesen

De professionele samenwerking tussen Tania en Roger is ook bij Groenweghe Accountants gestart. Met haar expertise in accountancy, fiscaliteit en financieel advies, is Tania de enthousiaste motor van Accuraad en de complete adviseur voor de klant. In samenwerking met Roger geeft haar bruisende ambitie een fris elan aan de werking van het kantoor. Een kwaliteitsgarantie voor de toekomst!

Medewerkers

Alle medewerkers van Accuraad hebben de nodige ervaring en expertise om de perfecte service te verlenen die van een high-end accountantskantoor mag worden verwacht. Zij vormen een hechte groep die mekaar aanvullen en ondersteunen om de kwalitatieve dienstverlening aan de klanten van Accuraad te garanderen.

Contact

Het team van Accuraad staat voor u klaar met raad en daad.
Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem contact op met ons!

Accuraad bvba
Luikersteenweg 358
3500 Hasselt
T +32 11 36 09 40
F +32 11 36 09 49

Openingsuren kantoor
Maandag tot donderdag :
08u00 tot 12u00 - 13u00 tot 16u30
Vrijdag :
08u00 tot 12u00 - 13u00 tot 15u00

Persoonlijke afspraken mogelijk buiten kantooruren.