Nieuws

Onze nieuwtjes kan u op deze pagina vinden.

 

dec 18, 2017

Accuraad strikt een sterrenzaak voor sterrenservice


De Zeepstraat 4 in Bilzen werd te klein voor Accuraad. Daarom verhuisde het team van accountants en belastingconsulenten begin december naar Hasselt. En niet naar zomaar de eerste, de beste locatie. Ze hebben hun intrek genomen in het voormalige tweesterrenrestaurant “Aan tafel bij Luc Bellings” op de Luikersteenweg. Een verhuis die een goed feestje verdiende.

De verplaatsing naar een nieuwe locatie was nodig want Accuraad kent al jarenlang een sterke groei. De zoektocht naar het perfecte pand was niet gemakkelijk, maar de aanhouder wint. Uiteindelijk vonden ze het sterrenrestaurant van Luc Bellings, dat volledig past bij hun sterrenservice. De optimale ligging – vlak aan de autostrade – en de uitgebreide parkeergelegenheid aan de deur gaven de doorslag in deze keuze.

Accuraad vierde deze nieuwe start met niet één, maar twee recepties. Ze zitten dan ook in een ex-tweesterrenrestaurant. En dat is iets om fier op te zijn. Op donderdag 14 december nodigden ze hun klanten uit voor een gezellige avond. De 300 gasten mochten het nieuwe kantoor ontdekken en werden daarna verwend in een grote tent met hapjes en drankjes van cateraar Global Cuisine uit Stevoort. In een korte speech maakten vennoten Tania Driesen en Roger Janssens duidelijk dat Accuraad ook op deze nieuwe locatie ‘the place to be’ blijft voor ondernemers. De nieuwe locatie werd “het huis van vertrouwen” genoemd voor persoonlijk en professioneel advies aan bedrijven en de personen errond.

Op vrijdag was het de beurt aan familie en vrienden. Ook zij kregen een rondleiding in het nieuwe pand. Daarna werden ze getrakteerd op een winterbarbecue. Roger Janssens blikt tevreden terug op deze feest-tweedaagse: “We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Zowel op het nieuwe kantoor, als op de recepties. Ik heb dan ook iedereen bedankt om er – tweemaal – zo een geslaagde avond van te maken.”