MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen modewoord, maar een werkwoord. Accuraad heeft in dit kader een samenwerking met Cunina en met Hubo Initia Hasselt

 

Cunina - Education for Children Since 1990

Ondernemen is kennis vergaren, is keuzes leren maken, is leren uit voorbeelden van anderen, is gewapend zijn voor de toekomst, is…
Hiervoor is een goede basisopleiding nodig. In onze Westerse samenleving is dat heel vanzelfsprekend; maar dat is niet zo in de rest van de wereld.
Cunina richt zich in derdewereldlanden tot kansarme kinderen en stuurt hen naar school met de hulp van persoonlijke peterschappen van Vlaamse gezinnen en bedrijven.
Wij voelen ons verbonden met deze ngo omdat ze staan voor opleiding. Ook wij moeten in ons vak dagelijks bijscholen om de beste service te blijven bieden. Opleiding is cruciaal: voor het verbeteren van de economische en maatschappelijke situatie van de mensen in de gekozen landen. Deze mensen kunnen daardoor de vicieuze cirkel van ongeschoold zijn en bijhorende armoede doorbreken, voor zichzelf en voor hun familie.
Elke afgestudeerde uit de Cunina familie, waar ook ter wereld, verlegt een steen in de rivier.

"Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen…" Bram Vermeulen

www.cunina.org

Hubo Initia Hasselt - #weareinitia

Hubo Initia Hasselt is een tophandbalclub met ontelbare nationale-, en internationale titels, bekerwinsten etc. Daarnaast ook een traditieclub, opgericht in 1971. Sinds vorig seizoen heeft de club ook 100% de kaart van de jeugd getrokken en investeert ze veel geld in opleidingen door gediplomeerde trainers.
Handbal is een teamsport. Een succesvolle handbalploeg is een geoliede machine. Een accountantskantoor, en in uitbreiding, u, de klant, moet kunnen rekenen op een sterk team. Elk bedrijf streeft om te kunnen werken met sterke individuen die enkel samen de nodige kracht kunnen brengen.
Zoals een handbalteam elk seizoen opnieuw de uitdaging heeft om de juiste spelers te vinden en ze te laten renderen op de beste posities heeft Accuraad dat ook moeten doen. Wij hebben een periode moeten overbruggen maar ons team is nu compleet, met een constante bezetting voor een lange periode. Wij zijn er klaar voor!

www.initiahasselt.be

Acties:
In de voorbereiding naar 't nieuwe seizoen (2017-2018) hebben wij voor de dames van Hubo Initia Hasselt een teambuilding event gesponsord.
Zij hebben een ACCURAAD MOUNTAINBIKE TOUR gedaan met een aansluitende BBQ.

Bekijk hier de fotoreportageContact

Het team van Accuraad staat voor u klaar met raad en daad.
Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem contact op met ons!

Accuraad bvba
Luikersteenweg 358
3500 Hasselt
T +32 11 36 09 40
F +32 11 36 09 49

Openingsuren kantoor
Maandag tot donderdag :
08u00 tot 12u00 - 13u00 tot 16u30
Vrijdag :
08u00 tot 12u00 - 13u00 tot 15u00

Persoonlijke afspraken mogelijk buiten kantooruren.